top of page

PRESENNINGAR

VINTERTÄCKNING

Vi erbjuder högkvalitativa vintertäckningar till ett flertal olika båtar med många olika lösningar. Se nedan för några exempel och hör av dig vid eventuella frågor.

ÖPPEN MOTORBÅT

Täckningen är gjord i en 485 gram/m2 slitstark PVC-duk. Täckningen kan innehålla ventilation och stöttar för avrinning. Vid önskemål kan även täckning av utombordsmotor ske.

MOTORBÅT

Täckningen är gjord i 485 eller 680 gram/m2 PVC-duk. Ventilation, stöttar för avrinning samt dragkedja för ingång kan tillverkas på produkten.

SEGELBÅT

Segelbåtar täcks med 680 gram/m2 PVC-duk och kan tillverkas till en NOA ställning vid efterfrågan. Presenningen som i grunden är en vintertäckning fungerar även mycket praktiskt som solskydd.

BYGGPRESENNING

Tillverkas med en robust halvpanama 680 gram/m2 PVC-duk. Presenningen kav vara isolerad och logotyp kan tryckas vid önskemål.

PRESENNING FÖR PRIVAT KUNDER

En standard presenning tillverkas med svetsad fåll omkring och öljetter satta med en meters mellanrum. Även skräddarsydda presenningar finns efter önskemål.

Pooltäckning

Pooltäckningarna tillverkas i flera olika former och färger. Efter en nogrann måttagning av din pool tillverkar vi det perfekta poolskyddet att ha över både vintern eller mellan doppen på sommaren. 

bottom of page