top of page

SÅ HÄR ARBETAR VI

Processen till en färdig produkt kan ta olika långt tid beroende på uppgiften men oavsett storleken på jobbet blir arbetet alltid gjort med högsta precision. Nedan kan ni se förloppet på hur ett arbete görs hos oss på Kapellservice i Göteborg AB.

DSC_0670_edited.jpg

STEG ETT - MÖTE MED KUNDEN

Steg ett för en färdig produkt är ett möte med eller önskemål från kunden. Detta kan ske via mejl, ett möte hos oss i vår lokal på Hisingen eller att vi åker ut till kunden för måttagning. Sedan hittar vår erfarna personal en lösning tillsammans med kunden. Saker som då kan diskuteras är dukkvalité, färg, tillbehör, leveranstid och eventuell montering.

STEG TVÅ - TILLSKÄRNINGSPROCESSEN PÅBÖRJAS

En ritning/plan skapas utefter det som vår personal har kommit överens om med kunden. Tillskärningsprocessen påbörjas och

duken kapas upp utefter de aktuella måtten.

96232367_656291884929772_149990260955152384_n_edited_edited.jpg
IMG_7793_edited.jpg

STEG TRE - TILLVERKNINGSPROCESSEN PÅBÖRJAS

Efter tillskärningen påbörjas tillverkningen av kapellet. Duken svetsas med hjälp av en HF svets eller genom sömnad. Efterarbete kan även tillkomma om det exempelvis ska finnas

öljetter, dragkedja m.m.

STEG FYRA - SLUTPRODUKT

När väl produkten är klar informeras kunden och kan antingen hämta duken på plats hos oss i verkstaden eller så fraktas produkten ut till kunden. I vissa fall sker även montering. Om en eventuell skada senare uppstår på duken erbjuds även reparationsservice.

IMG_7827_edited_edited_edited.jpg

VÅRA ARBETEN

Nedan finner du några exempel på företag vi förser med kvalitetskapell.

IMG_0033.jpg

VOLVO

Sedan ett antal år tillbaka har vi tillverkat och försett Volvo med allt från draperi till diverse skydd. Både fabriken i Torslanda samt Volvo lastvagnar och Volvo Penta efterfrågar årligen olika sorters lösningar som vi tillverkar med hög standard.

LISEBERG

I Göteborg kan vintern bli både kall och blöt och då krävs det att

åkattraktionerna i nöjesparken Liseberg står torra och i bra skick när våren kommer. Vi rustar parken med vintertäckningar som ska stå emot snö, regn och vind under tiden då attraktionerna står stilla.

DSC_0462.jpg
IMG_6247_edited.jpg

FÖRSVARSMAKTEN

Även försvarsmakten förlitar sig på Kapellservice i Göteborg AB för att tillverka kvalitetskapell. Under åren har vi framställt diverse huvar och skydd som används till allt från vapen till tvättvagnar.

bottom of page