top of page
IMG_7735_edited.jpg

OM OSS

Sedan 1976 har Kapellservice i Göteborg AB tillverkat kundanpassade produkter av hög kvalitet som ska var anpassat i olika miljöer och under olika omständigheter. Det gäller allt ifrån vintertäckningar på fritidsbåtar till containertäckningar, allt tillverkat efter kundens specifika behov. Vår personal har flera års erfarenhet i branschen och har därmed stor kunskap i både produkterna vi tillverkar med även våra kunder och dess behov. Vi har under åren tillverkat och servat kapell till företag inte bara i Göteborgsområdet utan även övriga Sverige och Europa. Några exempel på dessa företag är ABB, Försvarsmakten, Göteborgs hamn, Inovyn, Liseberg, NCC, Renova, Skanska, SKF, Swedeship, Swedish Match, Volvo och många fler.

Vi på Kapellservice lägger stor vikt vid att hela tiden utvecklas och anpassa oss och våra produkter efter hur samhällets förändras. Inte bara genom att framställa nya produkter utan även förbättra de nuvarande. Detta ska ske med hög kvalité och noggrannhet men även med så lite klimatpåverkan som möjligt. Det är ytterst viktigt för oss att minska vårt globala fotavtryck och genom att ta ansvar och följa våra interna rutiner tar vi med noggrannhet vara på allt material, minskar svinnet, källsorterar och minskar på användandet av fossila bränslen.

Vi är uppdaterade och anpassade till den nya dataskyddsförordningen, GDPR, som trädde ikraft i maj 2018. Vi värnar om våra kunders integritet. Personuppgifter hanteras bara för i syfte för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. Har du några frågor om hur dina personuppgifter hanteras så tveka inte att kontakta oss. 

96149197_3200002766677931_3783001610859315200_n_edited.jpg

FÖRETAGETS MILSTOLPAR

1976

Kapellservice i Göteborg AB grundas av Kennet Ljung med fäste i Sockerbruket, Göteborg. Inriktningen låg då att skapa båtkapell.

1991

Flytten till dagens lokal i Biskopsgården som är 342 kvadratmeter stor genomförs.

1995

Företaget utvecklas och tillverkningen med PVC material utökas mot både industri och privatperson.

1999

Första moderna Forsströms HF svets köps till ett 13 meters långt bord.

2000

Lokalen byggs ut med 540 kvadratmeter och lokalen är nu 882 kvadratmeter stor. Även en till svets köps med ett 25 meters långt bord.

2005

Lokalen byggs ut ytterligare med 450 kvadratmeter och utökar storleken på lokalen till 1332 kvadratmeter. Företagets tredje svets köps och det 25 meters långa svetsbordet utökas nu till 40 meter.

2014

Grundaren och ägaren Kennet Ljung går i pension och Kent Glittmark tar över.

2019

Även den nya ägaren Kent Glittmark går i pension och dagens ägare Erik Johansson och Niclas Zander tar över.

IMG_7738.JPG

VÅR VISION

Att vara det självklara valet för alla kunder på den nordiska marknaden som vill ha produkter i kapellväv, med ett heltäckande sortiment av högkvalitativa produkter utförda med stor hantverksskicklighet.

IMG_E7729.JPG

VÅR AFFÄRSIDÉ

Att i kapellväv med innovativa idéer och hög teknisk kompetens designa, producera och leverera kundunika lösningar och standardprodukter under eget varumärke till den nordiska marknaden.

bottom of page