top of page
IMG_7735_edited.jpg

OM OSS

Sedan 1976 har Kapellservice i Göteborg AB tillverkat kundanpassade produkter av hög kvalitet som ska var anpassat i olika miljöer och under olika omständigheter. Det gäller allt ifrån vintertäckningar på fritidsbåtar till containertäckningar, allt tillverkat efter kundens specifika behov. Vår personal har flera års erfarenhet i branschen och har därmed stor kunskap i både produkterna vi tillverkar med även våra kunder och dess behov. Vi har under åren tillverkat och servat kapell till företag inte bara i Göteborgsområdet utan även övriga Sverige och Europa. Några exempel på dessa företag är ABB, Försvarsmakten, Göteborgs hamn, Inovyn, Liseberg, NCC, Renova, Skanska, SKF, Swedeship, Swedish Match, Volvo och många fler.

Vi på Kapellservice lägger stor vikt vid att hela tiden utvecklas och anpassa oss och våra produkter efter hur samhällets förändras. Inte bara genom att framställa nya produkter utan även förbättra de nuvarande. Detta ska ske med hög kvalité och noggrannhet men även med så lite klimatpåverkan som möjligt. Det är ytterst viktigt för oss att minska vårt globala fotavtryck och genom att ta ansvar och följa våra interna rutiner tar vi med noggrannhet vara på allt material, minskar svinnet, källsorterar och minskar på användandet av fossila bränslen.

Vi är uppdaterade och anpassade till den nya dataskyddsförordningen, GDPR, som trädde ikraft i maj 2018. Vi värnar om våra kunders integritet. Personuppgifter hanteras bara för i syfte för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. Har du några frågor om hur dina personuppgifter hanteras så tveka inte att kontakta oss. 

IMG_7738.JPG

VÅR VISION

Vi vill utmana branschen och se möjligheten att skapa innovativa lösningar i teknisk väv.

IMG_E7729.JPG

VÅR AFFÄRSIDÉ

Med innovativa ideér och hög teknisk kompetens designa, producera och leverera kundunika lösningar och standard produkter i teknisk väv till den nordiska marknaden.

406131904_364676156046067_69783686666310

VÅR MISSION

Vi bidrar till en hållbar värld genom att skydda mark, miljö och människor.

bottom of page